Birecik Kaymakamı Gürbüz'den Eğitime Tam Destek;

Birecik Kaymakamı Gürbüz'den Eğitime Tam Destek

Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz, ilçedeki eğitimin kalitesini yerinde değerlendirmek amacıyla Sadettin-Miyese Bilgin İlkokulu ve Ortaokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Okulda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Gürbüz, Okul Müdürü Mehmet Ali Erdeniz’den okulun genel durumu, eğitim faaliyetleri ve yapılan yenilikler hakkında detaylı bilgi aldı....

Ziyaret sırasında öğretmenler ve öğrencilerle de bir araya gelen Kaymakam Gürbüz, eğitimin toplumun geleceği için ne kadar önemli olduğuna vurgu yaparak, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak bizim öncelikli görevimizdir. Bu bağlamda ilçemizdeki okullarda yapılan her çalışmayı yakından takip ediyoruz. Eğitimde niteliğin artırılması için devletimizin her türlü imkânını seferber etmekte kararlıyız” dedi.
Resim

Öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Gürbüz, onların eğitim hayatlarıyla ilgili sorular sorarak ihtiyaçlarını dinledi. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kaymakam Gürbüz, “Hayallerinizin peşinden koşmaktan asla vazgeçmeyin. Bilgiye ve öğrenmeye olan merakınız, sizi başarıya götürecek en güçlü araçtır,” diyerek öğrencilere motivasyon kazandırdı.
Resim

Öğretmenlerle de kısa bir toplantı yapan Gürbüz, öğretmenlerin karşılaştıkları sorunlar ve eğitim sürecine ilişkin önerilerini dinledi. Eğitimin yerelden başlayan bir kalkınma hamlesi olduğuna işaret eden Gürbüz, “Eğitimciler olarak sizlerin emeği, ülkemizin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır. Hep birlikte daha iyi bir eğitim ortamı için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Resim

Ziyaretin sonunda okulda yapılan çalışmaları yerinde değerlendiren Kaymakam Gürbüz, eğitim kurumlarının fiziki şartlarının iyileştirilmesine yönelik projelerin de hızla hayata geçirileceğini belirtti. Gürbüz, okul yönetimine ve öğretmenlere gayretli çalışmaları için teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum