Efes Antik Kenti'nde Türk modası rüzgarı esti;

Efes Antik Kenti'nde Türk modası rüzgarı esti

Efes Antik Kenti'nde düzenlenen 7. Türk Dünyası Kadın ve Moda Haftası etkinliklerine katılan İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, "Türk dünyasının farklı ülkelerinden gelen kıymetli tasarımcılarımızın eserlerini büyük bir gururla sergiledik" dedi....

Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı (TÜRKSOY) tarafından 7. Türk Dünyası Kadın ve Moda Haftası etkinlikleri tarihi Efes Antik Kenti'nde düzenlendi.  İzmir Valiliği'nin himayesinde ve Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı İzmir Olgunlaşma Enstitüsü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Celsus Kütüphanesi’nin eşsiz atmosferinde moda ve kültür bir araya geldi.

"BİRLİKTE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Defileyi izleyen İzmir Valisi Dr. Süleyman Elban, "VII. Türk Dünyası Kadın ve Moda Haftası kapsamında, Efes Antik Kenti’nde Valiliğimiz himayelerinde, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı İzmir Olgunlaşma Enstitüsü ev sahipliğinde, Uluslararası Türk Kültür Teşkilatı'nın (TÜRKSOY) katkılarıyla defile düzenledik. Türk dünyasının farklı ülkelerinden gelen kıymetli tasarımcılarımızın eserlerini büyük bir gururla sergiledik. Kadınlarımızın yaratıcı gücü ve kültürel zenginliklerimizin zarafeti bir kez daha gözler önüne serildi. Gönül coğrafyamızın kardeşliğini ve zenginliğini hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum