Kırşehir Valisi muhasebecilerle bir araya geldi;

Kırşehir Valisi muhasebecilerle bir araya geldi

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, 1-7 Mart Muhasebe Haftası nedeniyle düzenlenen programda muhasebecilerle bir araya geldi....

Yemekli programda bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın, devletimizin gelir kaynağı olan verginin toplanmasında önemli bir yere sahip olan muhasebecilik mesleğinin dikkat ve sorumluluk gerektiren önemli meslek gruplarından birisi olduğunu söyledi.


Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirlerin vergi mükellefleri ile devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü belirten İbrahim Akın, “Muhasebeciler ayrıca ticari ve ekonomik hayatın belli bir düzen içerisinde işlemesine de katkıda bulunmaktadırlar. Bilgisiyle iş dünyasına yön veren ve ülkemiz ekonomisinin bugünkü seviyeye ulaşmasında büyük emeği bulunan oda üyelerimizin ve bu mesleğe yeni adım atanların, bu özel gün vesilesiyle bir araya gelmesi, muhasebecilerimiz arasındaki birlik ve beraberliğin ve dayanışma duygusunun artmasına vesile olmaktadır. Bu düşüncelerle, görevini özveriyle yerine getirmeye gayret eden tüm muhasebecilerimizin haftasını kutluyorum.” dedi.


CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ile Kırşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Özgür Albayrak’ın da birer konuşma yaptığı program, yeni ruhsat almış mali müşavirlere ruhsatlarının teslim edilmesi ile sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum