Ayhan Işık;

Ayhan Işık

Ünye Kaymakamı...

Kimdir?
        Ayhan IŞIK, 1971 yılında Tekirdağ’da doğdu. 1993 yılında Gazi Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2000 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Anabilim dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.
 
Kariyeri
        1996 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Konya’nın Hadim ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Sekiz ay süreyle yabancı dilini geliştirmek ve İngiliz Yönetim Sistemi hakkında çeşitli incelemeler yapmak üzere İngiltere’de bulundu. 85. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarıyla tamamlayarak, 2000 yılında Tokat-Sulusaray Kaymakamı olarak atandı. Sonrasında; Bingöl- Karlıova, Kırklareli-Demirköy, Gümüşhane-Kelkit, Konya-Kulu ve Aydın -Germencik  İlçe Kaymakamlıkları görevlerinde bulundu.
        20 Ağustos 2021 Tarihli ve 31574 Sayılı Resmî Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Amirleri Atama Kararı ile İlçemiz Kaymakamlığına atanan Ayhan IŞIK, 10.09.2021 tarihinde görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Ayhan Işık Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum