Ahmet KARATEPE;

Ahmet KARATEPE

Ortaköy Kaymakamı...

Göreve Başlama Tarihi         27 Eylül 2021

     Mersin İli'nin Anamur İlçesi'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Anamur'da tamamladıktan sonra; 1996 yılında Hacettepe Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi Bölümü'nü kazandı. Üniversiteden 2000 yılında mezun olan Karatepe, TRT Kurumu Genel Müdürlüğü, Çocuk ve Gençlik Programları Dairesi (Canlı ve Banttan yayın Sunuculuğu) ve Rekâbet Kurumu Başkanlığı, İktisadi Araştırmalar Dairesinde çalıştı.

2003 yılında, İçişleri Bakanlığı'nın açtığı yazılı ve sözlü sınavları kazanarak Kırıkkale Kaymakam Adaylığı görevine atandı. Sırasıyla; Kırıkkale İli, Sulakyurt ve Çankırı İli, Bayramören İlçeleri'nde Kaymakam Vekilliği görevlerini yürüttü. İçişleri Bakanlığınca, bir yıl süresince, Londra - Middlesex Üniversitesi'ne gönderildikten sonra Nisan 2006'da Çorum İli, Dodurga İlçesi'ne Kaymakam olarak atandı. Dodurga İlçesi'nde iki yıl görev yaptıktan sonra, Ekim 2007'de, Kastamonu İli, Doğanyurt İlçesi Kaymakamlığı görevine atandı.

Doğanyurt İlçesinde iki yıl süren Kaymakamlık görevinden sonra 2009 yılında Erzurum İli Vali Yardımcılığı (Havalimanı Mülki İdare Amirliği) görevine atandı. 2010 yılında Ardahan İli Vali Yardımcılığına atanan ve Ardahan Üniversitesi İ.İ.B.F. bölümlerinde Anayasa Hukuku alanında öğretim görevliliği de yapan Karatepe, 2011 yılında Kilis Vali Yardımcılığına atandı. 2014 yılı kararnamesi ile Ceylanpınar Kaymakamlığına, 2018 yılı kararnamesi ile de İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine atanan Karatepe, en son olarak 2021 yılı kararnamesi ile İlçemiz Kaymakamlığına atanmış olup halen görevine devam etmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum