Sibel KÖSE;

Sibel KÖSE

Ankara Vali Yardımcısı...

Ankara doğumlu olan Sibel Köse; Ankara Kurtuluş Ortaokulu’ndan sonra Ankara Kurtuluş Yabancı Dil Ağırlıklı Lise’den ikincilikle mezun oldu. Ardından devam ettiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden birincilikle mezun oldu. İngiltere Nottingham Üniversitesi Kamu Yönetimi Master Programını (Master of Public Administration)  başarıyla tamamladı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Yönetim Bilimleri doktora dalında özel öğrenci statüsünde Kamu Yönetimi ve Reform Programını başarıyla tamamladı.

İçişleri Bakanlığı’nca açılan kaymakam adaylığı sınavını kazanarak görevine başlayan Sibel Köse; kaymakam adaylığı stajı sırasında Valilik büroları iş ve işlemler kursu, Mülkiye müfettişi refakatinde teftiş kursu, kaymakam refikliği kursu (Ankara- Polatlı İlçesi) ve yurt dışı master programlarını başarıyla tamamladı. Çankırı- Eldivan, Afyon- Hocalar, Çorum- Boğazkale, Çorum- Mecitözü ilçelerinde kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. 

Aslen kaymakamlık görevine atanmasının ardından Konya- Güneysınır, Malatya- Doğanyol ilçelerinde kaymakamlık; Bitlis, Bartın ve Kırşehir illerinde vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bu görevleri sırasında çok sayıda kurum ve kuruluş tarafından kendisine teşekkür belgesi verildi.

Avrupa Birliği alanında Ankara Üniversitesi ATAUM Avrupa Birliği uzmanlık ve proje döngüsü yönetimi eğitimi sertifikaları bulunan Ankara Vali Yardımcısı Sibel KÖSE, iyi derecede İngilizce bilmektedir.  

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum