Ömer Övünç Koşansu;

Ömer Övünç Koşansu

Hanak Kaymakamı...

1991 yılında Ankara’ da doğmuştur. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İktisat bölümünde tamamlamıştır. 
 
Mesleki Kariyeri
 
Memuriyet hayatına 2016 yılında Orman Genel Müdürlüğü’nde Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı olarak başlamıştır. Bir süre Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’ nda Bilişim Uzman Yardımcısı Unvanıyla görev yapmıştır.  
 
İçişleri Bakanlığı tarafından açılan 106. Dönem Kaymakamlık Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliğine intisap etmiştir.
 
Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak sırasıyla; Kahramanmaraş Valiliği İl Merkez Stajını, Ankara İli Beypazarı İlçesi’ nde Refiklik Stajını tamamlamıştır. 2018-2019 yıllarında Trabzon İli Araklı ve Hayrat İlçeleri ile, Eskişehir İli Günyüzü ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır.
 
Mülkiye Teftiş Kurulu Stajını Çanakkale İlinde tamamlayan Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç KOŞANSU, Yurtdışı Stajı kapsamında İngiltere’ de Sheffield Üniversitesi' nde eğitim görmüştür.
 
106. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla bitirerek 14.09.2020 tarihinde Gökçebey ilçesindeki görevine başlayan Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç KOŞANSU iyi derecede İngilizce bilmekte olup evlidir.

Sayın Kaymakamımız Ömer Övünç KOŞANSU 11.08.2022 tarih ve 2022/392 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 29.08.2022 tarihinde Hanak ilçesindeki göreve başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Ömer Övünç Koşansu Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum