Şaban Arda YAZICI;

Şaban Arda YAZICI

Safranbolu Kaymakamı...

1981 yılında Rize’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Rize’de tamamladı. 2005 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2009 yılında Samsun Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Teftiş stajını Kayseri ilinde, Kaymakam Refikliği Stajını Ankara’nın Nallıhan ilçesinde tamamladı. Bilecik ili Yenipazar ilçesinde beş buçuk ay süreyle Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.

Yurt dışı yabancı dil eğitimini İçişleri Bakanlığınca bir yıl süre ile gönderildiği, İngiltere’nin Canterbury şehrinde, Chris Church Üniversitesinde tamamladı. Birleşik Krallık İdari Sistemi üzerinde inceleme araştırmalarda ve çeşitli eğitim programlarında bulundu.

2012 yılında 96. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamladıktan sonra Aksaray (Ağaçören) Kaymakamlığı, Gümüşhane (Köse) Kaymakamlığı, Diyarbakır (Hani) Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği, Erzurum (Tortum) Kaymakamlığı, Antalya (Kaş) Kaymakamlığı görevlerinde bulunduktan sonra 2022 yılı Ağustos ayında 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Safranbolu Kaymakamlığımıza atandı.

İngilizce bilmektedir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Şaban Arda YAZICI Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum