Alparslan KILIÇ;

Alparslan KILIÇ

Armutlu Kaymakamı...

Alparslan KILIÇ 1977 yılında Hollanda'da doğdu. İlk-Orta ve Lise Eğitimini Yozgat'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden Mezun olduktan sonra Kaymakamlık mesleğine intisap etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Alparslan KILIÇ iyi derecede İngilizce bilmektedir.
Sinop - GERZE, Aksaray - GÜLAĞAÇ ve Giresun - DOĞANKENT Kaymakam vekilliği görevinde bulundu. 1 yıl süre ile İngiltere'de dil eğitimi ve kamu yönetimi alanında çalışmalar yaptı.
Kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren Kaymakamımız Kayseri - AKKIŞLA, Ardahan - ÇILDIR, Edirne - HAVSA,Diyarbakır -Dicle,Eskişehir -Sivrihisar Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuş ve 14 Şubat 2017 tarihinde Dicle Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilmiştir.
19.08.2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilçemize atanan Sayın Kaymakamımız 08.09.2021 tarihinde görevine başlamıştır.
6 Kasım 2022'de evinde beylik tabancası ile intihara kalkışan Arslan, hastanede kurtarılamayarak 11.11.2022 tarihinde vefat etti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Alparslan KILIÇ Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum