Ali AÇIKGÖZ;

Ali AÇIKGÖZ

Saraykent Kaymakamı...

  Sayın Kaymakamımız Ali AÇIKGÖZ, Ankara’nın Keçiören ilçesinde doğdu. Lise eğitimini Hasanoğlan Atatürk Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı.

    Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ndeki üniversite eğitiminin ardından avukatlık stajını bitirerek ruhsatnamesini aldı. Üniversite eğitimi devam ederken 2011 yılında İstanbul’da Hukuk alanında yayıncılık faaliyetinde bulunan bir şirket kurarak yedi sene boyunca bu şirketi yönetti.

    İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Kırklareli Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Valilik Merkez Stajı esnasında Kırklareli/Pınarhisar ve Kırklareli/Kofçaz ilçelerine vekâleten görevlendirildi. Kırklareli Valiliği Merkez stajını tamamlamasının akabinde Şanlıurfa/Ceylanpınar ve Trabzon/Sürmene ilçelerinde Kaymakam refikliği yaptı.

    Edirne’nin Süloğlu İlçesinde Kaymakam Vekili olarak göreve başladı. Ardından Kastamonu'nun Cide ilçesine vekâleten görevlendirildi. Cide’deki yaklaşık bir yıl süren hizmetinin akabinde Bilecik’in İnhisar ilçesine atandı.

    2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Saraykent Kaymakamı olarak atanmıştır. “Sözde Ermeni ve Pontus Soykırımı İddiaları” üzerine Kaymakamlık Tezi yazmış olup, Dr. Şeyma Hanım ile evlidir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Ali AÇIKGÖZ Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum