Adem Topaca;

Adem Topaca

Akçadağ Kaymakamı...

Kaymakamımız Antalya’nın Manavgat İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Manavgat’ta tamamladı.2014 yılında Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu.

2016 yılında girdiği Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Antalya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Sırasıyla Antalya/Serik ve Düzce/Akçakoca İlçelerinde Refiklik Stajını tamamladıktan sonra Rize İli İkizdere İlçesinde yaklaşık 8 ay vekâleten Kaymakamlık görevini yürüttü. Akabinde Bakanlık Merkez Stajı kapsamında 3 ay dil eğitimi aldıktan sonra 8 ay süreyle İngiltere’ye gönderildi. Liverpool Üniversitesi’nde dil eğitimi alan ve idari sistemle ilgili çeşitli incelemelerde bulunan Adem TOPACA, 25/10/2019 tarihinde Karamanlı Kaymakamı olarak atanmıştır.

İçişleri Bakanlığı’nın 11.09.2020 tarihli ve E.13394 sayılı yazısı ile Bartın Vali Yardımcısı olarak görevlendirilen Adem TOPACA 20.08.2021 tarih ve 31574 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Taşlıçay Kaymakamlığına atanmıştır. Kaymakam TOPACA 06.09.2021 tarihinde İlçemizdeki görevine başlamıştır.

24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Akçadağ Kaymakamı olarak atandı.

Adem TOPACA evli olup İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Adem Topaca Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum