Bülent Şimşek;

Bülent Şimşek

Ağrı Vali Yardımcısı...

1985 yılında İstanbul ili Gaziosmanpaşa ilçesinde doğmuş olup aslen Trabzon-Çaykaralıdır. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini İstanbul'da tamamlamış olup Üniversite öğrenimini ise Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. Orta seviyede İngilizce bilen ŞİMŞEK evli ve bir çocuk babasıdır.
2011-2015 yılları arasında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu'nda Vergi Müfettişi olarak çalıştıktan sonra 2015 yılında İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak Edirne Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.
Edirne Valiliğinde il stajını, İstanbul ve Ankara illerinde teftiş stajını, Tekirdağ ili Muratlı ve Sakarya ili Kaynarca ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Yurtdışı dil eğitim stajını 8 ay süreyle İngiltere'de tamamladı. Kaymakamlık Vekâlet görevini Isparta ili Yenişarbademli ve Kastamonu ili Çatalzeytin ilçelerinde yaptı.
27 Aralık 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan 2018/261 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince Kumru Kaymakamlığı'na atanmıştır. Ağustos 2021 kararnamesi ile ise Ağrı Vali Yardımcılığı'na atandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum