Koray Çelik;

Koray Çelik

Adaklı Kaymakamı...

06.07.1991 tarihinde Ankara’da doğdu. Aslen Çankırı ilinin Kurşunlu ilçesi nüfusuna kayıtlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini Keçiören/Ankara’da tamamladı. 2009 yılında Keçiören Fatih Sultan Mehmet Lisesini okul 2. liği ile bitirdi. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 3. lük derecesi ile birlikte ''İhsan Doğramacı Başarı Ödülü'' ve ''Yüksek Şeref Öğrenciliği'' derecesi alarak 2014 yılında mezun oldu.

2015 yılında T.C Ziraat Bankasının Müfettiş Yardımcılığı Sınavını kazandı. 4 yıl süren Müfettişlik görevi sonrasında İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak 13 Mart 2019 tarihinde Mülki İdare Amirliği Mesleğine Nevşehir Kaymakam Adayı olarak intisap etti. Nevşehir'de İl merkez stajını, Espiye/Giresun ve Cihanbeyli/Konya İlçelerinde ise Kaymakam Refikliği stajlarını tamamladı. Haziran 2019-Kasım 2019 döneminde Günyüzü/Eskişehir Kaymakam V., Kasım 2019- Mart 2021 döneminde ise Başyayla/Karaman Kaymakam V. görevlerini yerine getirdi.

Başyayla İlçesinde yazmış olduğu “Üretimde Modelimiz 3G, Gençlerle Geleceğimiz Güvende” MEVKA-SOGEP projesi ile ilçesine 2.7 Milyon TL’lik üretim ve istihdam bütçesi almaya hak kazandı. 20 aylık Kaymakam Vekilliği sonrasında İçişleri Bakanlığı bünyesinde 4 ay süre ile Kaymakamlık kursuna katıldı. “Neo Liberalizm Süreciyle Birlikte STK’ların Rolü” Konulu Kaymakamlık Tezini hazırlayarak, Kaymakamlık Kursunu Başarı Derecesiyle bitirdi. Kaymakamlık Kursu sonrasında 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Balıkesir/Manyas Kaymakamlığına atandı.

Manyas ilçesinde yazmış olduğu “Üreten Kadınlar ile Büyü-Yün” GMKA-SOGEP Projesi ile 2.3 Milyon TL’lik üretim ve istihdam bütçesi almaya hak kazandı. 6 Şubat tarihli deprem felaketi sonrasında İskenderun/Hatay Koordinatör Kaymakamı olarak bölgede görev yaptı. Manyas ilçesindeki 2 yıllık görev süresi sonunda 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Bingöl/Adaklı Kaymakamlığına atandı.

Kaymakamımız öğretmen Hasret Yılmaz Çelik hanımefendi ile evli olup iki çocuğu bulunmaktadır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Koray Çelik Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum