Naif YAVUZ;

Naif YAVUZ

Gürsu Kaymakamı...

1978 yılında Muş İlinde doğan; ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Muş-Merkez'de tamamlayan Kaymakamımız Sn. Naif YAVUZ, İnönü Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2004 yılında Gebze Mal Müdürlüğü'nde Gelir Uzmanı olarak görev yaptı.

25 Şubat 2005 tarihinde Şanlıurfa’da Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare mesleğine geçiş yaptı.

1 yıl süreyle Londra Middlesex Üniversitesinde İngilizce dil eğitimi ile birlikte Avrupa’nın  kültürel, sosyal ve ekonomik alanlarında çalışmalar da bulundu. 

22.11.2011 tarihinde Türk İdareciler Derneği tarafından yapılan değerlendirme toplantısıyla Şırnak-Uludere İlçesinde yaptıkları hizmet ve yatırımlar dolayısıyla "Yılın İdarecisi" seçildi. Yılın İdarecisi Ödülü, 10.01.2012 Türk İdareciler Günü'nde dönemin Başbakanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından verildi.


11 Ocak 2012 Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği'nin, eğitim ve kültür alanında çalışmalar yapan "Yılın Kaymakamı" dalında eğitime yaptığı katkılar nedeniyle 2012 senesinde "Yılın Kaymakamı Ödülü"ne layık görüldü.      

                                  
Biri İçişleri Bakanlığı tarafından olmak üzere "üç maaş ödülü", görev yaptığı Valiler tarafından 3 üstün başarı belgesi ve 13 başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Orta derecede İngilizce ve Arapça bilen Sn.Kaymakamımız, evli ve 4 çocuk babasıdır.
 

Kariyeri

Farklı alanlara ait 32 sertifikaya sahip olan Kaymakam YAVUZ sırasıyla;

Gülağaç, Eskil, Doğankent, Uludere, Gömeç, 1,5 yıl vekaleten Ayvalık ve Kelkit İlçeleri ile son olarak Osmaneli Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.

14.07.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Gürsu Kaymakamlığı görevine atanarak 30.07.2020 tarihi itibariyle İlçemizde görevine başladı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Naif YAVUZ Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum