Murtaza ERSÖZ;

Murtaza ERSÖZ

Batman Vali Yardımcısı...

10.03.1987 tarihinde Mardin’ de doğdu. İlk ve ortaöğretimini Mardin’de tamamlayan Kaymakamımız lisans eğitimini ise 2009 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.

Yüksek lisans eğitimini de 2011 yılında aynı üniversitenin Kamu Yönetimi Ana Bilim dalında tamamladı.

2010 yılından itibaren Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Hukuk Müşavirliğinde görev yapan Kaymakamımız 2015 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Kahramanmaraş Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Kahramanmaraş ilinde Valilik stajını tamamladıktan sonra sırasıyla; Çorum İli Sungurlu İlçesi ve Trabzon İli Akçaabat İlçesinde Refiklik stajını, Mersin ve İstanbul İllerinde ise Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı.

Karabük’ün Eflani ve Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçelerinde Kaymakam vekili olarak görev alan Kaymakamımız 4 ay süre ile İngiltere’nin Portsmouth şehri ’’LSI Portsmouth – English Language Scholl’’ da dil eğitimi gördü.

103. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarı ile tamamlayan Ersöz, Gaziantep / Yavuzeli , Malatya / Doğanşehir, Ağrı/Taşlıçay Kaymakamı olarak görev yapmakta iken 20.08.2021 tarihli ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile 06.09.2021 tarihinde Eşme Kaymakamı olarak göreve başladı.

Ersöz, 12 Ağustos 2022 tarihli kararname ile Batman Vali Yardımcısı olarak atanarak, 31.08.2022’de görevine başladı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Murtaza ERSÖZ Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum