Osman Şahin;

Osman Şahin

İmamoğlu Kaymakamı...

Burdur’da doğdu. İlköğretimini Burdur, Ortaöğretimini ise Isparta da tamamladı. 2015 yılında Antalya Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2016 yılında yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak, 2017 yılında Burdur Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Sırası ile Burdur ilinde il merkez stajını, Konya ilinin Ereğli ilçesi ve Yalova ilinin Armutlu ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını tamamlamasının ardından Çorum’un Laçin ilçesinde 8 ay süreyle Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında Mülkiye teftiş stajını tamamlamasının ardından yurtdışı dil eğitimi için İngiltere’nin Leicester kentinde bulundu. University of Leicester da 8 ay süreli dil eğitimi aldı. Bu süre zarfında dil eğitiminin yanı sıra İngiliz eğitim sistemi üzerine bir takım araştırma ve inceleme faaliyetlerinde bulundu.

Yurt dışı stajını Londra Büyükelçiliği ve Londra Başkonsolosluğunda tamamladı. 2019 yılında 105. Dönem Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamlamasının ardından Niğde’nin Ulukışla ilçesi kaymakamlığına atanmıştır.

Ulukışla Kaymakamlığı döneminde Ulukışla Belediye Meclisinin oy birliği ile aldığı karar neticesinde ilçedeki bir sokağa “Kaymakam Osman ŞAHİN” sokağı adı ve Fahri Hemşehrilik Beratı verilmiştir.

15 Eylül 2020 tarihinde Tunceli Vali Yardımcılığı görevine atanmış olup 2,5 yıl boyunca emniyet ve jandarmadan sorumlu Vali yardımcısı olarak görev yaptı.

27 Aralık 2022 tarihinden itibaren Mucur Kaymakamı olarak görevlendirilmiş olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İmamoğlu Kaymakamı olarak atandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Osman Şahin Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum