Musa GÖKTAŞ;

Musa GÖKTAŞ

Yenice Kaymakamı...

Kaymakamımız Sayın Musa GÖKTAŞ, 1985 Sakarya/Adapazarı doğumlu olup, aslen Ankara/Kızılcahamam nüfusuna kayıtlıdır. İlk ve orta öğrenimini Çankırı’da tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 2007 yılında mezun olmuştur. Birleşik Krallık (İngiltere) Portsmouth Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında akademik çalışma yapmıştır. Anadolu Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulunu 2019 yılında tamamlamıştır. Hacettepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim dalında yüksek lisans çalışmalarına devam etmektedir.
 
Çalışma hayatına 2008 yılında Sosyal Güvenlik Kurumunda Denetmen olarak başlamıştır. Daha sonra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Kurulunda Müfettiş Yardımcısı olarak görev yapmıştır. İçişleri Bakanlığı tarafından açılan yarışma sınavlarını kazanarak Mülki İdare Amiri olmuştur.
 
Bolu Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başlamış; Bolu’da İl Merkez stajını, Ankara Beypazarı ve Manisa Kula ilçelerinde Refiklik stajını, Ankara’da Mülkiye Müfettişliği Refiklik stajını tamamlamıştır. Bakanlık Merkez stajı kapsamında Ankara’da yabancı dil eğitimi aldıktan sonra Birleşik Krallık (İngiltere) Portsmouth Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında akademik çalışma yapmış, İngiliz idari sistemi hakkında incelemelerde bulunarak yurtdışı stajını tamamlamıştır.
 
Çankırı/Kurşunlu ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulunmuştur. Kaymakamlık kursunu tamamlayarak, Çankırı ili Eldivan İlçesine atanmıştır. 1,5 yıl süren Eldivan Kaymakamlığı görevinin 1 yılında bu görevine ek olarak Çankırı Vali Yardımcısı V. ve yaklaşık 6 ayında bu görevine de ek olarak Şabanözü Kaymakamı V. olarak görev yapmıştır. Bu süre zarfında Valilik Makamınca 2 defa Başarı Belgesi ile taltif edilmiştir. Ticaret Bakanlığı Bakanlık Makamınca Takdirname ile ödüllendirilmiştir.
 
23.09.2018-24.07.2020 tarihleri arasında Artvin ili Şavşat İlçe Kaymakamı olarak görev yapmıştır. 14 Temmuz 2020 tarih ve 31185 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ilçemize atanmıştır. Evli ve bir çocuğu bulunan Kaymakamımız, çok iyi derecede İngilizce bilmekte olup, ilçemizdeki görevine 29.07.2020 tarihinde başlamıştır. 

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Musa GÖKTAŞ Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum