Osman ACAR;

Osman ACAR

Elbeyli Kaymakamı...

11 Eylül 1988 yılında Ankara ili Çankaya ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Ankara Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu’nda, lise eğitimini ise Ankara Yenimahalle ilçesi Halide Edip Lisesi’nde tamamladı. Başkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü son sınıfta akademik eğitimine devam etmektedir.
      Çankaya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Siyaset Bilimi Tezli Yüksek Lisans Bölümünde yüksek lisans yapmıştır, tez çalışmasında akademik çalışmalarına devam etmektedir. 2018 yılında İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 12.03.2019 tarihinde Kütahya Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak göreve başlamıştır.
      Diyarbakır ili Bağlar ilçesinde Kaymakam Refikliği, Rize ili Pazar ilçesinde Kaymakam Refikliği yaptı, ardından Giresun ili Keşap İlçesi, Rize ili Derepazarı ilçesi ve Aksaray ili Ağaçören ilçesi Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.
        Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmalar ve görevi sırasında sürdürdüğü başarılı çalışmaları nedeniyle Aksaray Valisi Ali Mantı ve Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’da tarafından üç adet başarı belgesi ve bir üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi. 1,5 yıla yakın yaptığı Ağaçören Kaymakamlığı döneminde başarılı çalışmaları nedeniyle Ağaçören Fahri Hemşerisi ilan edilerek İlçede bulunan Kale Mahallesinde bir caddeye ismi verildi.
        20/08/2021 tarihli ve 31574 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 19/08/2021 tarihli ve 2021/412 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Güney Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Osman ACAR, Güney'deki görevine 12/07/2021 tarihinde başladı.

Acar, 12 Ağustos 2022 tarihli kararname ile Hassa Kaymakamlığı'na atandı.

24 Ağustos 2023 tarihli Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Elbeyli Kaymakamlığına atandı.

Evlidir ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Osman ACAR Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum