Murat BEŞİKCİ;

Murat BEŞİKCİ

Yenişehir Kaymakamı...

1983 yılında Çorum'un İskilip İlçesinde doğan Murat BEŞİKCİ, İlkokulu İskilip Azmimilli İlköğretim okulunda, Ortaokulu Çorum İnkılâp İlköğretim okulunda ve Liseyi ise Çorum Atatürk lisesinde bitirdi. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanan Murat BEŞİKCİ, 2005 yılında mezun oldu.
Aynı yıl açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanan BEŞİKCİ 2006 yılında Antalya Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Isparta' da Teftiş stajını, Antalya' da İl Merkez stajını, Antalya Manavgat' da Kaymakam refikliği stajını yaptı. Kasım 2006-Mart 2007 tarihleri arasında Akpınar (Kırşehir) Kaymakam Vekilliği görevinde bulunan Murat BEŞİKCİ, daha sonra Ankara' da 4 Ay süren dil kursuna müteakip İngiltere' nin Sheffield kenti Üniversitesinde 1 yıl eğitim aldı.
Murat BEŞİKCİ, sırasıyla Pazarlar Kaymakamı, Tutak Kaymakamı, Akseki Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakamı olarak görev yapmış olup, 07.08.2019 tarihli ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İlçemiz Yenişehir Kaymakamlığına atanan Kaymakam Murat BEŞİKCİ evli ve iki çocuk babasıdır. 

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Murat BEŞİKCİ Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum