Ekrem GÜNGÖR;

Ekrem GÜNGÖR

Kozluk Kaymakamı...

1986 yılında Trabzon İli Of İlçesinde dünyaya gelen İlçe Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR, ilk ve orta öğrenimini Mersin'de tamamlamış olup, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur.

Aynı üniversitede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında "Sosyal Politika ve Sosyal Hizmet" alanında Yüksek Lisans yapmıştır. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümü mezunu olan Kaymakamımız halen İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Kaymakamımız Ankara Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve İngiltere Leicester Üniversitesinde İngilizce dili eğitimi almıştır.

2011-2015 yılları arasında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu bünyesinde Vergi Müfettişliği yapan Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR, 2015 yılında Mersin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlamıştır.

Mersin Valiliği'nde Vilayet Stajı, Mersin/Mut, Hatay/İskenderun ilçelerinde Refakat Stajı ve İstanbul’da Mülkiye Teftiş Stajı yapan Kaymakamımız, Karaman İli Kazımkarabekir İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır. 2017-2018 yılları arasında Gülnar Kaymakamı, 2018-2020 yılları arasında Meriç Kaymakamı, 2020-2022 yılları arasında ise İpsala Kaymakamı ve İpsala Kara Hudut Kapısı Mülki İdare Amiri olarak görev yapan Sayın Kaymakamımıza, Gülnar, Küplü, Subaşı ve Meriç Belediye Meclisi kararı ile FAHRİ HEMŞEHRİLİK beratları verilmiştir.

Ayrıca Kaymakamımız birlikte çalıştığı Sayın Valileri tarafından dört başarı ve bir üstün başarı belgesiyle de taltif edilmiştir.

Kaymakamımız, 12.08.2022 tarih ve 31921 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 11.08.2022 tarih ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kozluk Kaymakamlığına atanmıştır.

Kaymakamımız Sayın Ekrem GÜNGÖR evli ve 2 çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Ekrem GÜNGÖR Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum