Yasin Ardıç;

Yasin Ardıç

Şebinkarahisar Kaymakamı...

Kaymakamımız Sayın Yasin ARDIÇ, 1994 yılında Adıyaman’ın Kahta ilçesinde doğmuştur. İlk ve orta eğitimini Adıyaman’da, lise eğitimini ise Tekirdağ’da tamamladı. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı. 2016 yılında bölümü ve fakülteyi birincilikle tamamladı. 2020 yılında Marmara Üniversitesi Yüksek Lisansını tamamlayarak, 2021-2022 yılları arasında Aksaray Üniversitesi’nde misafir öğretim görevlisi olarak siyaset bilimi dersleri verdi.

2017 yılında Çorum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Bu süreçte Denizli-Bozkurt ve Konya-Halkapınar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevini yürüttü. 2018 yılında Menchester Metropolitan Üniversitesinde 9 aylık dil eğitimi alarak çeşitli kurum ve kuruluşlarda incelemelerde bulundu. 2018 yılında Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde Kaymakam, 2020 yılında Aksaray Valiliği’nde Vali Yardımcılığı, 2021-2023 yıllarında Elazığ Arıcak ve Keban ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.

2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile  İlçemize atanan Kaymakamımız evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Yasin Ardıç Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum