Fatih UZUN;

Fatih UZUN

Köprüköy Kaymakamı...

Sinop ilinin Durağan ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu.
2015-2017 yılları arasında Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak çalıştı.  İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdari Amirliği mesleğine intisap etti. Kastamonu Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kaymakam Refikliği stajını sırasıyla Samsun Canik ve Bilecik Osmaneli’ nde yaptı. Bir yıla yakın bir süre Eskişehir Mihalgazi’ de Kaymakam vekilliği yaptı. Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında teftiş stajını tamamladı. İngiltere’nin Sheffield kentinde Sheffield Üniversitesinde sekiz ay süreyle yabancı dil eğitimi aldı ve Birleşik Krallık idari sistemi üzerine bir dizi çalışmalar yaparak yurtdışı stajını tamamladı.
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Niğde Çamardı Kaymakamlığına atandı. Akabinde Muş Korkut Kaymakamı ve Altınova Belediye Başkan V. olarak görev yapan Kaymakamımız 20.08.2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararı ile ilçemizde göreve başlamıştır. Kaymakamımız evli ve bir çocuk babasıdır.  İyi derece İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum