Murat Eren;

Murat Eren

Çorlu Kaymakamı...

1975 yılında Tekirdağ‘da doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini sırasıyla Tekirdağ Cafer Tayyar İlkokulu, Tekirdağ 50. Yıl Ortaokulu ve Tekirdağ Endüstri Meslek Lisesi Motor Bölümünde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1999 yılında mezun oldu.

2011 yılında “Yerel Yönetimler” Alanı’nda Yüksek Lisans yaptı. Askerlik Hizmeti’ni Denizli/Buldan Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı olarak tamamladı. Askerlikten aile işletmesinde çalıştı.

Ağustos 2006 tarihinde Tekirdağ Kaymakam Adayı olarak memuriyete başlayarak sırasıyla; Valilik İl Stajı, Burdur Teftiş Stajı, Gümüşova Kaymakam Refikliği, Halkapınar Kaymakam Vekilliği ve Manchester Üniversitesi’nde 1 yıl dil eğitiminde ve belirlenmiş olan İngiliz Kamu İdareleri ve bazı özel kuruluşlarında incelemelerde bulundu.

Kasım 2008’de 93. Dönem Kaymakamlık Kursu’na davet edildi ve Üstün Başarı Derecesi ile bitirdi. Kaymakam Adaylığı dönemi boyunca dönem temsilciliği görevini yürüttü.

Mart 2009’dan Eylül 2011’e kadar Giresun’ un Çanakçı İlçesi’nde, bu tarihten Ağustos 2013 tarihine kadar Tunceli’ nin Hozat İlçesi’nde ve daha sonra Erzurum’ un Narman İlçesi’nde görev yaptı. 2016 da Kırklareli’ nin Pınarhisar Kaymakamlığına atandı.

2017 yılında İçişleri Bakanlığı ile Japon Kuruluşu JICA arasındaki işbirliği kapsamında bir ay süreyle kırsal kalkınma konusunda Japonya’nın Hokkaido bölgesinde bulundu. Pınarhisar Kaymakamlık görevi süresince aynı zamanda belli bir dönem vekaleten  Kırklareli Vali Yardımcılığı görevini yürüttü. 2019 yılında altı ay süresince Namık Kemal Üniversitesi Genel Sekreterliği görevinde bulundu.

2019-2023 yılları arasında Tekirdağ Vali Yardımcılığı ve aynı zamanda Yatırım İzleme ve Koordinasyon  Başkanlığı görevini yürüttü.

Cumhurbaşkanlığının 23.08.2023 tarihli 2023/388 sayılı Kararı ile Çorlu Kaymakamlığına atanarak 04.09.2023 tarihinde Çorlu’da göreve başladı.

Kaymakam Murat EREN Türkçe Öğretmeni Mümine Hanımla evli olup, İbrahim ve İsmail adında iki çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Murat Eren Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum