Ahmet Gülderen;

Ahmet Gülderen

Pervari Kaymakamı...

1982 yılında Bolu'da doğdu. İlkokulu Karacaağaç Köyü'nde, ortaokul ve lise eğitimini ise Bolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Kandıra Meslek Yüksekokulu  Mahalli İdareler Bölümü'nden mezun olduktan sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'ne dikey geçiş yaparak lisans eğitimini tamamladı. Aynı üniversitenin Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi anabilim dalında yüksek lisansını "Kamu Alımlarında Yerli Malı Tercihi: Bilgisayar ve Teknoloji Ürünleri Örneği" teziyle tamamladı. İngilizce bilmektedir.

İş hayatına Bolu'da faaliyet gösteren Beypiliç A.Ş.'de satış sorumlusu olarak başladı. Daha sonra Ziraat Bankası Gerede Şubesi'nde Gişe Görevlisi, Düzce Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde Kontrol Memuru, Bolu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde Sosyal Güvenlik Denetmeni ve Maliye Bakanlığı'nda Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı. Mülki İdare Amirliği'ne Bolu Valiliği'nde Kaymakam Adayı olarak atandı. Denizli-Tavas ve Kocaeli-İzmit Kaymakamlıkları'nda Refiklik Stajını tamamladıktan sonra Ordu-Çaybaşı İlçesi'nde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.

Uşak-Karahallı ile Erzincan-Çayırlı ilçelerinde görev yaptıktan sonra 2023 Ağustos kararnamesiyle Pervari ilçesine ataması yapıldı.

Sayın Kaymakamımız evli olup iki çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Ahmet Gülderen Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum