Samet Öztürk;

Samet Öztürk

Şarkışla Kaymakamı...

1992 yılında Yozgat’ın Sarıkaya İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamladıktan sonra 2010 yılında girdiği Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2014 yılında mezun oldu. Halen Gazi Üniversitesinde Kentleşme ve Çevre sorunları alanında yüksek lisans çalışmalarına devam etmektedir.

2016 yılında İçişleri Uzman Yardımcısı olarak İçişleri Bakanlığı bünyesinde memuriyete başladı. Bu görevini 2 yıl devam ettirdikten sonra 2018 yılında Yozgat Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Yozgat ilinde valilik stajını, Bursa ili Gürsu ilçesinde Kaymakam refikliği stajını tamamladı. Sırasıyla Balıkesir ili Sındırgı ve Eskişehir ili Beylikova ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. Bakanlık merkez stajı kapsamında Ankara’daki yabancı dil kursunun ardından bilgi ve deneyimini arttırmak üzere altı ay süreyle İngiltere’de Londra City Üniversitesi’nde eğitim gördü.

Kaymakamlık kursunu başarıyla tamamladıktan sonra sırasıyla; Nevşehir - Kozaklı Kaymakamlığı,  Siirt Vali Yardımcılığı ( Bu görevi esnasında 1 yıl süresince Siirt ili Merkez Gökçebağ Beldesi Belediye Başkan Vekilliği ), Niğde - Ulukışla Kaymakamlığı,  Edirne Vali Yardımcılığı ve Hudut Mülki İdare Amirliği görevlerinde bulunmuştur.

23.08.2023 tarih 32289 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Şarkışla Kaymakamı olarak atanan ÖZTÜRK iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
,
Samet Öztürk Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum