Aydın Ergün;

Aydın Ergün

Kastamonu Vali Yardımcısı...

1966 yılı Çankırı İli Ilgaz İlçesine bağlı Kızılıbrık Köyü doğumlu olan İlçe Kaymakamız, ilk ve orta öğrenimini Ankara Atilla İlköğretim Okulunda, lise öğrenimini Atatürk Lisesinde tamamlamış olup; 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur.

1988 yılında Aydın Kaymakam adaylığından sonra Denizli'de Mülkiye Müfettişi yanında teftiş stajını tamamlamıştır. Keçiören'de Kaymakam Refikliği görevini yerine getirdikten sonra Hizmet içi Eğitimi için 1 yıl süreyle İngiltere'de bulunmuştur.

1989 yılından itibaren sırasıyla Mengen Kaymakam Vekili, Köprübaşı, Tutak, Araban, Çivril, Yerköy, Beykoz, Sur ve Çankaya İlçelerinde Kaymakam olarak görev yapmıştır. Antalya İli Aksu İlçesi Kaymakamı olarak görev yaparken, 19 Ağustos 2021 tarih ve 412 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile ilçemize atanan Kaymakamımız Aydın ERGÜN 20/09/2021 tarihinde Dörtyol ilçesindeki görevine başlamıştır
Evli ve 1 çocuk babası olan Kaymakam Ergün’ün Melike Umay isminde bir torunu bulunmaktadır.

24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kastamonu Vali Yardımcısı olarak atandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum