Salih Çiğdem;

Salih Çiğdem

Onikişubat Kaymakamı...

İlçemiz Kaymakamı Sayın Salih Çiğdem 1983 yılında Nevşehir'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Nevşehir'de tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. İçişleri Bakanlığındaki görevine 2015 yılında Nevşehir Kaymakam adayı olarak başladı.
Nevşehir-Ürgüp ve Kırşehir-Kaman İlçelerinde Kaymakam vekilliği stajını, Ankara'da ise teftiş stajını tamamladı. Kastamonu-Hamamönü'nde Kaymakam vekili olarak görev yaptı.

Yurtdışı eğitimini Ürdün-Amman'da tamamladı. 2017 yılında Konya-Emirgazi Kaymakamlığı görevinde bulunan Salih Çiğdem Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyoloji bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 08.10.2018 tarihi itibariyle Trabzon-Çaykara Kaymakamlığı görevine başlamıştır.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 14.07.2020 tarihli ve 2020/362 sayılı kararı ile Tuzluca Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Salih Çiğdem, 28.07.2020 tarihi itibari ile Tuzluca'daki görevine başlamıştır.

24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Onikişubat Kaymakamı olarak atanmıştır.
İngilizce ve Arapça bilen Kaymakamımız evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Salih Çiğdem Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum