Mustafa KUTLU;

Mustafa KUTLU

Sakarya Vali Yardımcısı...

Mustafa KUTLU

Sakarya Vali Yardımcısı

Rize İli Pazar ilçesinde doğdu. İlk orta ve lise öğrenimini Ankara’da çeşitli okullarda tamamladıktan sonra 1996 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde üniversite öğrenimine başladı ve 2001 yılında mezun oldu. 2003 yılında Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Muğla Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. 

Sırasıyla Vilayet ve Teftiş Stajları, Milli Güvenlik Kurulu Kamu Diplomasisi Kursu ile Kaymakam Refikliği stajlarını tamamlayarak Ordu İlinin Gölköy ve Çaybaşı ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerine atandı. Yurtdışı staj programı çerçevesinde İngiltere’nin Leicester Üniversitesi’nde 1 yıllık ingilizce dil eğitimi programını tamamladı. Daha sonra Giresun İli Doğankent İlçesi Kaymakamlığı, Siirt İli Şirvan İlçesi Kaymakamlığı, Ordu İli Kumru İlçesi Kaymakamlığı, Afyon İli Dazkırı İlçesi Kaymakamlığı, Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Kaymakamlığı, Konya İli Cihanbeyli İlçesi Kaymakamlığı ve Sakarya Geyve Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 

Vali Yardımcımız Mustafa KUTLU, 20.08.2021 tarih ve 31574 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 82 nolu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Sakarya Vali Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum