Fırat Kadiroğlu;

Fırat Kadiroğlu

Ulus Kaymakamı...

1995 yılında Kars merkeze bağlı Çorak Köyünde dünyaya gelen Kaymakam Fırat KADİROĞLU İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini Kars'ta tamamladı. 2017 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakamlık Sınavına girerek başarılı olup, 107.Dönem Kaymakam Adayı olarak, Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Antalya Kaymakam Adayı olarak göreve başlayan KADİROĞLU Diyarbakır Ergani ve Samsun Havza ilçelerinde Refiklik Stajını, Afyonkarahisar Çobanlar ve Adana Saimbeyli’de vekalet stajlarını tamamladı.

Resmi Gazete/de yayımlanan 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanımızın tensipleri ve Sayın Cumhurbaşkanımızın onayı ile 30.08.2021 tarihi itibariyle Beydağ ilçesinde görev yapmıştır.

Daha sonra, Resmi Gazete/de yayımlanan 23.08.2023 tarih ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Bartın İli Ulus İlçesine Kaymakam olarak atanmış olup, 08.09.2023 tarihi itibariyle görevine başlamıştır.

Kaymakam KADİROĞLU, evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Fırat Kadiroğlu Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum