Ökkeş Safa Türkoğlu;

Ökkeş Safa Türkoğlu

Kemah Kaymakamı...

Kemah Kaymakamı Ökkeş Safa TÜRKOĞLU; Osmaniye’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Osmaniye’de tamamladı. 2015 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

Hatay/Dörtyol Vergi Dairesi Müdürlüğünde Gelir Uzman Yardımcısı olarak görev yapmaktayken İçişleri Bakanlığı tarafından açılan 107. Dönem Kaymakamlık sınavını kazanarak 2019 yılında Karaman Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Akabinde ise Karaman Valiliği il stajını tamamlamış olup sırasıyla Hatay/Arsuz ve Şanlıurfa/Ceylanpınar ilçelerinde Kaymakam refikliği stajını yapmıştır. Adana/Aladağ ve Kastamonu/Ağlı ilçelerinde ise Kaymakam vekili olarak görevlendirildi.

Şubat-Haziran 2021 tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 107. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile tamamlayarak Darende Kaymakamlığında görev yaptı.

23.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama kararı ile İlçemiz Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ökkeş Safa TÜRKOĞLU 04.09.2023 tarihide göreve başlamıştır.

Evli olan Kaymakam TÜRKOĞLU, bir erkek çocuğu babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Ökkeş Safa Türkoğlu Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum