Doğukan MIZRAK;

Doğukan MIZRAK

Hatay Vali Yardımcısı...

Altınordu/ORDU nüfusuna kayıtlı olup; İlk ve orta öğrenimini İstanbul, Kırıkkale ve Balıkesir’de tamamladıktan sonra Lisans eğitimini Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde, Yüksek Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamlamıştır. 

Bir süre Mali Hizmetler Uzman Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir.

106. Dönem Kaymakam Adayı olarak Afyonkarahisar Valiliği’nde İl Merkez Stajını, Antalya/Finike’de Kaymakam Refikliği stajını tamamladıktan sonra Kayseri/Akkışla, Kars/Akyaka ve Ordu/Çatalpınar’da Kaymakam vekilliği görevlerini yerine getirmiştir.

Mülkiye Teftiş Kurulu Stajını Niğde ilinde tamamlamasının akabinde Yurtdışı Stajı kapsamında İngiltere’de Sheffield Üniversitesi’nde eğitim almıştır. 

Kaymakam Doğukan Mızrak Niğde/Altunhisar Kaymakamlığını müteakip 11.08.2022 tarihli ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile Hakkari/Derecik Kaymakamlığına atanmıştır.

İçişleri Bakanlığı tarafından mart 2023’te Hatay Vali Yardımcılığına görevlendirilmiştir.

İngilizce bilmekte olup evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Doğukan MIZRAK Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum