Buğra Karadağ;

Buğra Karadağ

Hakkari Vali Yardımcısı...

1989 yılında Samsun'da doğdu. Subaşı İlkokulu ve Fazıl Kadı İlköğretim Okulunu müteakiben Kızılırmak Anadolu Öğretmen Lisesi'ni kazandı. 2008-2012 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümündeki öğreniminin ardından 2018 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalından yüksek lisans derecesi aldı.

Yozgat Defterdarlığında Defterdarlık Uzman Yardımcısı ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünde Maliye Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. 2017 yılında kaymakamlık mesleğine başlayarak Samsun Valiliğinde il stajı, Ordu/Ünye ve Çorum/Sungurlu'da Kaymakam Refikliği, Adana/Feke'de Kaymakam Vekilliği sonrasında İngiltere/Liverpool'da dil eğitimi aldı. Kütahya/Hisarcık İlçe Kaymakamı görevinde bulundu.

19.08.2021 tarihli ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kütahya/Dumlupınar ilçesine atandı.

05.09.2022'de başladığı Kütahya Vali Yardımcılığı'nın ardından İçişleri Bakanlığı tarafından Mart 2023'te Hatay Vali Yardımcılığına görevlendirildi.

2023 kararnamesi ile Hakkari Vali Yardımcısı olarak atanan Karadağ, Hakkari İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak da görev yapıyor.

İyi derecede İngilizce bilmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Buğra Karadağ Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum