Ali Buzkaya;

Ali Buzkaya

Tomarza Kaymakamı...

17 Ağustos 1991 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı. 2016 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir.

Ali BUZKAYA, mesleki kariyerine 2018 yılında Ticaret Bakanlığında memur olarak başladı. Daha sonra Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığının açmış olduğu Uzman Yardımcılığı sınavını kazanarak İçişleri Bakanlığı İç Güvenlik Stratejileri Dairesi Başkanlığında İçişleri Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı.

9 Kasım 2019 tarihinde yapılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazandı ve Burdur Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak görevine başladı. İl Merkez Stajı sonrasında Balıkesir/Bigadiç ve Hatay/Samandağ ilçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını tamamladı. Mülkiye Müfettişi Refakatinde Ordu ve Konya illerinde teftiş stajı yaptı.

Aydın/Bozdoğan ve Kırşehir/Akpınar ilçelerinde 1 yıl boyunca Kaymakam Vekilliği görevini ifa ettikten sonra İçişleri Bakanlığının düzenlemiş olduğu yabancı dil kursuna katıldı.

İngiltere’nin Manchester kentinde Manchester Metropolitan Üniversitesinde yabancı dil eğitimini tamamladı. Yurtdışı dönüşünde, deprem bölgesi görevlendirmesi kapsamında Adıyaman’da koordinatör kaymakam olarak 3 ay süreyle görev yaptı.

Kaymakamımız Ali BUZKAYA, 108. Dönem Kaymakamlık Kursunu başarıyla tamamlayarak 20.09.2023 tarihinde Tomarza ilçesindeki görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Ali Buzkaya Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum