Mehmet Emre Yıldız;

Mehmet Emre Yıldız

Bahşılı Kaymakam V....

1994 yılında babasının görevi sebebiyle Erzurum’da doğmuştur. Aslen Antalyalı bir aileye mensuptur. Babasının görevi sebebiyle Ağrı, Tokat, Aksaray ve Afyonkarahisar illerinde bulunmuştur. Daha sonrasında ise ilk, orta, lise ve üniversite eğitimini Ankara’da tamamlamıştır.
2012 yılında Aydınlıkevler Anadolu Lisesinden, 2019 yılında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olarak tamamlamıştır. Avukatlık stajını yapmıştır. 7 yıl Kooperatif Yöneticiliği görevinde bulunmuştur. Orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Taekwondo da siyah kuşak, Kick-Boks da ise koyu kahverengi kuşak sahibidir. KPSS alan bilgisi sınavında Türkiye 13 üncüsü olmuştur. 2021 yılında 109. Dönem Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. Teftiş stajını Siirt ve Eskişehir, Kaymakam refikliği stajını Zonguldak Alaplı ve İzmir Karabağlar ilçesinde, Valilik stajını ise Aksaray ilinde yapmıştır.
 
İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 07.02.2022 tarihli ve 22181 sayılı yazıları ile Kırıkkale İli Bahşılı İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görevini sürdürmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum