Emre Cebeci;

Emre Cebeci

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı...

  Aslen Trabzon Düzköylü olup, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da, Lisans öğrenimini ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümünde tamamladı.

        2015-2016 yıllarında Gümrük ve Ticaret Bakanlığında Gümrük muayene memuru olarak, 2016-2017 yılları arasında SGK denetmen yardımcısı olarak görev yaptı. 2018 yılında Kaymakamlık mesleğine intisap ederek, meslek içi eğitim sürecinde Aydın Yenipazar, Kayseri İncesu Kaymakamlıklarına vekalet etti. 2019 yılında İngiltere Leicester Üniversitesinde yabancı dil eğitimi aldı. 2020 yılında asaleten Kayseri ilçesi Tomarza Kaymakamlığına atandı. Aladağ Kaymakamlığı görevini  yürütürken, Kaymakam Emre CEBECİ  Kahramanmaraş Merkezli Deprem nedeniyle 7 Şubat itibariyle Deprem bölgesine yardımların sevk ve idaresini sağlamak için önce İncirlik Üssünde 18 Nisan itibariyle de ilimize  vekâletten görevlendirilmiş olup,   23 Ağustos 2023 tarih ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile de  Kahramanmaraş Vali Yardımcısı olarak atanmıştır.

        Vali Yardımcısı  CEBECİ, Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesinde İkinci Lisans Eğitimini, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde Yüksek Lisans Eğitimini almaktadır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum