Cuma Emeç;

Cuma Emeç

Banaz Kaymakamı...

1984 yılında Antakya'da doğan Kaymakam Cuma EMEÇ, ilk ve Orta öğrenimini Antakya'da tamamladı. 2003 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2007 yılında başarıyla mezun oldu.
 
2009 yılında Maliye Bakanlığı'nda kısa bir süreliğine Muhasebe Denetmenliği görevinde bulundu. Aynı yıl İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu Kaymakam Adaylığı Sınavını  kazanarak, 2010 yılında 98. dönem Hatay Kaymakam Adayı olarak Kaymakamlık mesleğine iktisap etti. Hatay/Kumlu, Kütahya/Domaniç ve Karaman/Sarıveliler ilçelerinde Kaymakam vekilliği görevlerinde bulundu. Gaziantep/ Nizip ilçesinde Kaymakam Refikliği stajını, Zonguldak/Çaycuma ve Zonguldak/Gökçebey ilçelerinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajlarını tamamladı.

ABD Virginia Tech Üniversitesi'nde 1 yıl süreyle dil eğitimi, ABD'nin kültürü, kurumsal işleyişi ve yönetimi hakkında eğitim aldı. Ordu/ Gülyalı, Yozgat/Çekerek, Gaziantep/Araban , Malatya/ Arguvan, Sivas /Kangal ve Tunceli Hozat ilçelerinde Kaymakam olarak görev yaptı.
 
Kamu Yönetimi Programında Tezli Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Görev yaptığı illerin Valileri tarafından 7 adet başarı belgesi ve 2 adet üstün başarı belgesi ile taltif edildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Semineri, Sınır ve Gümrük İşlemleri Semineri, Kalabalıkların Etkin Yönetimi Seminerlerine katıldı.
19 Ağustos 2021 tarih ve 2021/412 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kahramanmaraş'a Vali Yardımcısı olarak  atandı. Aynı zamanda Andırım Kaymakamlık görevini vekaleten yürüttü.

24 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Banaz Kaymakamı olarak atandı.


Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum