Mehmet SERT;

Mehmet SERT

Altınözü Kaymakamı...

1989 yılında Mersin'in Mut ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini burada tamamladı. 2013 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezun oldu.
T.C. Maliye Bakanlığı'nda Gelir Uzman Yardımcısı unvanı ile memuriyet deneyimi kazandı. 2017 yılında yapılan T.C. İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı Türkiye birincisi olarak kazanarak, 2018 yılında Balıkesir Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.

Sırası ile Balıkesir ilinde il merkez stajını, Ankara ilimizin Kızılcahamam ilçesi ve Çanakkale ilimizin Ezine İlçelerinde Kaymakam refikliği stajını tamamlamasının ardından, Manisa ilimizin Köprübaşı ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görevi yaptı.

Yine Manisa ilimizde Mülkiye teftiş stajını tamamlamasının ardından yurtdışı dil eğitimi için İspanya'nın Madrid şehrinde bulundu.  Üniversidad Complutense de Madrid de altı ay süreli İspanyolca dil eğitim aldı. Bu süre zarfında dil eğitimin yanı sıra İspanyol yönetim sistemi üzerine bir dizi araştırma faaliyetlerinde bulundu. Evli olup İspanyolca bilmektedir.
 
Sayın SERT; İçişleri Bakanlığının 11.09.2020 tarihli atama Onayı ile Daday Kaymakam Vekili olarak atanmış olup, 14.09.2020 tarihinde Daday'daki görevine başlamıştır. 

12 Ağustos 2022 tarih ve 31921 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan 2022 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Kastamonu/Daday Kaymakamlığından, Siirt Vali Yardımcılığı görevine atandı.

İçişleri Bakanlığının 25.02.2023 tarihli Atama Onayı ile Altınözü ilçesine ataması gerçekleşen Mehmet Sert, 2 Mart 2023 tarihinde görevine başladı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Mehmet SERT Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum