Faruk ATAR;

Faruk ATAR

Gürgentepe Kaymakamı...

Kimdir?
1992 yılında Trabzon/Akçaabat’ta doğan Sn. Kaymakamımız Faruk ATAR aslen Ordu ili Çaybaşı ilçesi nüfusuna kayıtlıdır. İlk ve orta öğrenimini Samsun/ Çarşamba’da, lise eğitimini ise Ordu/ Ünye’ de tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden bir dönem erken ve bölüm birincisi olarak 2015 yılında mezun olmuştur. Kaymakamımız evli ve bir çocuk babasıdır.

Kariyeri

2016-2020 yılları arasında İstanbul Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı’nda Gelir Uzmanı olarak görev yaptıktan sonra 2020 yılında yapılan İçişleri Bakanlığı 109. Dönem Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Ağrı Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir.
Ağrı ilinde İl Merkez Stajını, Malatya ve Zonguldak illerinde Mülkiye Müfettişi refakatinde Teftiş Stajını, Ordu / Ünye ve Giresun / Tirebolu ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajlarını başarıyla tamamlamıştır.
İçişleri Bakanlığı’ nın 07/02/2022 tarihli onayı ile Gürgentepe Kaymakamlığı’na görevlendirilmiş olan Faruk ATAR, 14/02/2022 tarihinde görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum