Emrah AKDUMAN;

Emrah AKDUMAN

Kumru Kaymakamı...

Kimdir?
2.11.1993 tarihinde Bayburt’ta doğdu. İlkokulu ve ortaokulu Bayburt’ta, liseyi Erzincan’da tamamladı.2012 yılında Hacettepe Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye bölümüne başladı ve 2016 yılında mezun oldu.
 
Kariyeri
2015 yılında Erasmus + programı dahilinde Romanya da Romanian American University’ de bir dönem eğitim gördü.2017 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Zonguldak Valiliğinde İl stajı, Sinop- Boyabat ilçesinde Kaymakam Refikliğini tamamlayan Akduman, Çanakkale İlinde ise Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı.

Balıkesir-Manyas ilçesinde ve Niğde-Çamardı ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevini ve Adana-Pozantı ilçesinde Kaymakamlık görevini yerine getirmiştir. Ankara’da İçişleri Bakanlığınca yapılan dil kursunu tamamladıktan sonra İngiltere de Cambridge Angelia Ruskin University’ de İngilizce eğitimi almıştır.
        Cumhurbaşkanlığı Makamının 19.08.2021 tarihli ve 2021/412 sayılı kararı ile İlçemiz Kaymakamlığına atanan Emrah AKDUMAN 06.09.2021 tarihinde görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum