Ömer Faruk Duman;

Ömer Faruk Duman

Göksun Kaymakamı...

Kırşehir ili Akpınar ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Ömer Faruk DUMAN 1988 yılında Adıyaman’da dünyaya geldi. İlköğretim eğitimini Kırıkkale İstiklal İlköğretim Okulunda, lise eğitimini ise İstanbul Çapa Anadolu Lisesinde tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye bölümünden mezun oldu.

Memuriyet hayatına 2015 yılında İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünde İl Göç Uzman Yardımcısı olarak başladı. Aynı yıl, İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak 104. dönem Mülki İdare Amirliğine Kırıkkale Kaymakam adayı olarak intisap etti. Kırıkkale Valiliğinde il stajını tamamladı. Bursa-İznik ve Kastamonu-Cide’de Kaymakam Refikliği görevlerinde bulundu. Kayseri-Felâhiye, Aksaray-Ağaçören ve Kırşehir-Çiçekdağı ilçelerinde kaymakam  vekilliği yaptı.

İngiltere’de Sheffield Üniversitesinde 8 ay süreyle dil eğitimi aldı. Bu süreçte İngiltere’de bulunan çeşitli devlet kurumlarında ve Türkiye’nin Londra Başkonsolosluğunda incelemelerde bulundu.

2018-2020 yıllarında Kozaklı Kaymakamlığı, 2020-2021 yıllarında Hemşin Kaymakamlığı ve 2021-2023 yıllarında Rize Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.  24 Ağustos 2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Göksun Kaymakamı olarak atandı. Halen bu görevine devam etmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Ömer Faruk Duman Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum