Mia Haber’den Köprübaşı Kaymakamı Taşkın'a ziyaret;

Mia Haber’den Köprübaşı Kaymakamı Taşkın'a ziyaret

Mia Haber internet sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan Manisa Köprübaşı Kaymakamı Ramazan Taşkın'ı makamında ziyaret etti....

Bir süre önce yayın hayatına başlayan ve Mülki İdare Amirlerinin faaliyetlerinin ele alındığı internet sitemiz MİA Haber’in Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Aksan, Köprübaşı Kaymakamı Ramazan Taşkın’ı makamında ziyaret etti.

Resim

Haber sitemiz hakkında bilgi veren Aksan, Mülki İdare'nin ve idarecilerinin çalışmalarını daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla www.miahaber.com.tr haber sitesini kurduklarını ifade etti.

Aksan, ilk ziyaretlerini Köprübaşı’na yaptıklarını, Köprübaşı’nı çok sevdiklerini, Köprübaşı'ndaki proje, etkinlik ve çalışmalara geniş yer vereceklerini ve yakından takip edeceklerini ifade etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Taşkın ve Aksan, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmeleri hakkında sohbet etti.

Resim

İlçede yapılan çalışmaları anlatan, coğrafi tescil belgeli, Türkiye’ye ün salan Köprübaşı Çileği’nin yetiştiği bahçeleri ve zeytin tarlalarını gezdiren Kaymakam, kadın kooperatifi aracılığıyla üretimlerinin kurumsallaşacağını ve ilçeye olan katma değerinin artacağını vurguladı.

Kaymakam Taşkın, vatandaşlarımız ile devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören çok değerli basın mensuplarımıza, basın kuruluşlarının yönetici ve tüm çalışanlarına habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarında başarılar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum