Özel öğrenciler geleneksel kahvaltıda buluştu;

Özel öğrenciler geleneksel kahvaltıda buluştu

Adıyaman Kâhta Kaymakamlığı'nın öncülüğünde ilçede eğitim gören özel eğitim sınıfı öğrencileri 'Geleneksel Özel Eğitim Sınıfı Kahvaltısı'nda bir araya geldi....

Eğitime özel önem veren, özel çocukların eğitimini ise ayrı bir önemde değerlendiren Kâhta Kaymakamı Selami Korkutata, birbirinden özel çocukları 'Geleneksel Özel Eğitim Sınıfı Kahvaltı' programında bir araya getirdi.

Özel gereksinimi bulunan bireylerin toplumla bütünleşmesi, kaynaşması ve sosyal becerilerinin gelişmesi amacıyla, ilçede eğitim gören özel eğitim sınıfı öğrencileri kahvaltıda buluştu.

Programa Kâhta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda eğitim gören özel eğitim sınıfı öğrencileri ve velileri katıldı.

Özel öğrenciler müzik eşliğinde çeşitli oyunlarla eğlenirken, aileleri ve programa katılanlar da kendilerine eşlik etti.

Programda bir konuşma yapan Kâhta Kaymakamı Selami Korkutata, özel eğitim sınıflarının önemini vurguladı.

Resim

İMKANLARIMIZ SEFERBER

Kaymakam Korkutata, "Özel Eğitim sınıflarının önemi ve gereği gerçekten de çok büyüktür. Burada eğitim gören öğrencilerimize her türlü imkanı seferber etmiş durumdayız. Her zaman onların yanında ve destekçileri olmaya büyük özen gösteriyoruz" diye konuştu.

Resim

Kahta Mevlana Ortaokulu Müdürü Bahri Ergün ise, "Öğrencilerimizin okul öncesinden üniversiteye kadar olan tüm kademelerde kaliteli bir eğitim alması biz eğitimcilerin en büyük görevlerinden birisidir. Özel gereksinimi bulunan öğrencilerimiz için Kahta Kaymakamlığımız ile birlikte güzel bir program hazırladık. Öğrencilerimiz programda güzel bir şekilde muhabbet ederek kahvaltılarını yaptılar. En sonunda ise gönüllerince oynayarak eğlendiler" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum