Köprübaşı Çilek Festivali sona erdi;

Köprübaşı Çilek Festivali sona erdi

Bu yıl 18.’si düzenlenen Manisa Köprübaşı Çilek, Kültür ve Sanat Festivali muhteşem bir konserle sona erdi. Kaymakam Ramazan Taşkın, "Köprübaşı’na hizmet etmek en büyük şeref" dedi....

Festivalin son gününde Bilal Sonses ve Ekin Uzunlar'ın verdiği konser öncesinde hemşehrilerine bir konuşma yapan Köprübaşı Kaymakamı Ramazan Taşkın, “Belediye Başkanım ve kurum amirlerimle birlikte sizlere hizmetkar olmak, Köprübaşı’na hizmet etmek, ilçemize yeni projeler, hizmetler kazandırmak bizler için en büyük şeref. İlçemiz geliştikçe, sizler mutlu oldukça, bizler de en az sizler kadar mutlu oluyoruz” dedi.

KÖPRÜBAŞI’NIN CEVİZ VE BADEMİNİ YEMEYEN…

Köprübaşı denince insanların aklına önce çilek, sonra zeytin geldiğini belirten Kaymakam, “Köprübaşı’nın ceviz ve bademini yemeyen, ‘ben ceviz badem yedim’ demesin” diye konuştu.

Kaymakam Taşkın, “Festivalimize destek veren tüm paydaşlarımıza, kıymetli hemşehrilerimize, festivalin son gününde değerli sanatçılarımızı halkımızla buluşturan Belediye Başkanı Regaip Topuz’a, iş insanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Festivalin açılışını Manisa Valisi Yaşar Karadeniz yapmış, en güzel çilek üreticileri ile en güzel çilek tatlısı yapanlara ödül vermişti.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum