Ve Hotels Akçakoca’da tatil keyfi;

Ve Hotels Akçakoca’da tatil keyfi

Yeşil ile mavinin buluştuğu, Batı Karadeniz’in incisi Düzce’nin şirin tatil ilçesi Akçakoca’da hizmet veren Vilayetler Birliği’ne bağlı ‘Ve Hotels Akçakoca’, misafirlerine unutamayacakları bir tatil imkanı sunuyor....

İçişleri Bakanlığı personeli, kamu kurumu çalışanları ve vatandaşlara Vilayetler Evi konforunda hizmet veren ‘Ve Hotels Akçakoca’, ‘Evinizi hissedeceksiniz’ şiarı ve tarihi mimarisiyle konforunuzdan ödün vermeden konaklayabileceğiniz bir tatil vaat ediyor.

Resim

EVİNİZİ HİSSEDİN

Vilayetler Birliği Genel Sekreteri İsmail Sündük, “Yeşil ile Mavinin buluştuğu, Batı Karadeniz’in incisi Akçakoca’da ‘Ve Hotels Akçakoca’ değerli misafirlerimizin hizmetinde” dedi.

Mülkiye Başmüfettişi/Genel Sekreter İsmail Sündük, “Vilayetler Birliği kalitesini Türkiye’nin 81. şehrinde milletimiz ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. VE Hotels Akçakoca, Karadeniz’in şirin kenti Düzce’de misafirlerini bekliyor. En iyi hizmeti hak eden milletimize iyi tatiller diliyoruz” ifadelerini kullandı.


AKÇAKOCA’DA İKİ ‘VE HOTELS’

Akçakoca’da Vilayetler Evi’ne ait ikinci bir ‘Ve Hotels’ daha bulunuyor. Geçen yıl kasım ayında hizmete giren ‘Ve Hotels Akçakoca Bey Konakları’, kısa sürede tatilcilerin gözde mekanı haline geldi.

Akçakoca’nın tarihi Yukarı Mahallesinde; 2 Konak, 20 Konaklama Odası, 40 Yatak Kapasitesi, Restaurantı, 500 metrekare Kır Bahçesi ile ‘Ve Hotels Akçakoca Bey Konakları’, misafirlerine eşsiz hizmetler sunuyor.

VE Hotels Akçakoca Beykonakları | Etstur

TATİLCİLERİN GÖZDE MEKANI

1950’li yıllarda deniz ve karavan turizmi ile ülkemizde ilk turizm hareketinin başladığı Düzce’nin denize kıyısı Akçakoca; denizi, kumu, Balıkçı Barınağı, her mevsimin özelliğine göre balık çeşitleri, gün batımı, sivil ve dini mimarisi, dağ çileği, kestane balı, fındığı, kilometrelerce uzanan plajları ve şifalı kumu, yemyeşil bitki dokusu, piknik ve mesire alanları, tarihi anıt ağaçları, tarihi Ceneviz Kalesi, mağarası, şelaleleri ve yöresel ağız tatları ile yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor.

Akçakoca Nerede? Gezilecek Yerleri ve Plajları : Detaylı Gezi Rehberi

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum