Vali bir günde 5 ilçede inceleme yaptı;

Vali bir günde 5 ilçede inceleme yaptı

Sorunların yerinde tespiti ve çözüm üretilmesi adına ilçe ziyaret programlarına önem veren Vali Tuncay Sonel, dün 5 ilçeyi ziyaret ederek, temas ve incelemelerde bulundu....

İlk ziyaretini Korgan ilçesine gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel, burada ilk olarak Korgan Kaymakamlığını ziyaret etti.

Korgan Kaymakamlığına gelişinde, Kaymakam Mikail Ersöz, Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sinan Gönaylı, İlçe Emniyet Amiri Ömer Faruk Dicel tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, daha sonra Kaymakamlık makamına geçerek, Kaymakam Mikail Ersöz’den ilçenin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Resim

KORGAN'A YENİ HÜKÜMET KONAĞI

Kaymakamlık binasındaki kurumları da ziyaret eden Vali Sonel, kurumlarda çalışan personellere işlerinde kolaylıklar ve başarı dileğinde bulundu. Vali Sonel, Kaymakamlık ziyaretinin ardından, ilçenin Tepe mahallesinde yapımına başlanan yeni Hükümet Konağı’nın temel atma törenine katıldı. 

Resim

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ

Buradan Aybastı ilçesine geçen Vali Sonel, Ortaköy mahallesinde yapımı devam eden ve 62 esnafın yer alacağı Küçük Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Aybastı Kaymakamı Şeyma Aktaş, Belediye Başkanı Beytullah Geçtan ve diğer yetkililerle birlikte Aybastı Küçük Sanayi Sitesi inşaatını gezerek, inşaat alanında karşılaşılan sıkıntılarla ilgili bilgi aldı.

Aybastı ilçesindeki bir çay bahçesinde vatandaşlarla çay eşliğinde sohbete eden Vali Sonel, vatandaşların çeşitli konulardaki isteklerini de yerine getirdi.

Resim

HAYIRLI OLSUN

Kabataş ilçesine geçen Vali Sonel, burada da Kabataş Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakam Yunus Emre Sakızcı’dan ilçenin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Yakın bir zamanda göreve başlayan Kaymakam Yunus Emre Sakızcı’ya başarı dileğinde bulundu.

Kabataş Hükümet Konağı’nda bulunan kamu kurumlarını da gezen Vali Sonel, kurumlarda çalışan personellere işlerinde kolaylıklar ve başarı dileğinde bulundu. Kabataş ilçesinde esnaflar ve vatandaşlarla da hasbihalde bulunan Vali, Kabataş ilçesinden ayrılarak, Ünye’ye geçti.

Resim

ORGANİZE SANAYİ

Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Kaymakam Refiki Selim Eser, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ile birlikte Ünye Killik mahallesinde yapımı devam eden Ünye Organize Sanayi Bölgesinde incelemede bulunan Vali Sonel, Ünye OSB’nin altyapı inşaatını yapımını üstlenen yüklenici firma sahibi Cevat Güven ve diğer yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Ünye OSB’deki incelemelerinin ardından Fatsa’ya geçen Sonel, burada da Fatsa İlave Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalarla ilgili Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zeki Ardahanlıoğlu, Fatsa OSB Müdürü Olgun Topkaya’dan bilgi aldı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum