Çiftçilere 3 bin 800 Sıvat dağıtan Vali: Hep sizin yanınızda olacağız;

Çiftçilere 3 bin 800 Sıvat dağıtan Vali: Hep sizin yanınızda olacağız

Erzurum Valisi Okay Memiş, çiftçilere meralarda otlayan hayvanların su ihtiyacını karşılamak için yaptırılan 3 bin 800 içme suyu teknesi (Sıvat) dağıtımına katıldı. Vali Memiş, "Helal kazanan çiftçilere hayranlık duyuyoruz" dedi....

Erzurum’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından organize edilen programda çiftçilere meralarda otlayan hayvanların su ihtiyacını karşılamak için yaptırılan 3 bin 800 içme suyu teknesi (Sıvat-Hayvan Suluğu) dağıtıldı.

Resim

Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Erzurum Valisi Okay Memiş, "Parasını helal yönden kazanan tüm çiftçi kardeşlerimize hayranlık duyuyoruz" dedi.

HEP SİZİN YANINIZDA OLACAĞIZ

Vali Okay Memiş, “Çiftçilerimizin ürettiği tarımsal ve hayvansal ürünlerin hem kalitesini hem de miktarını nasıl arttırabiliriz diye sürekli alandayız. Bu işler yerinde oturarak olmaz, hep alanda sizin yanınızda olacağız.” dedi.

Sıvat dağıtım töreni sonrası Vali Memiş ve beraberindeki heyet, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü araştırma istasyonunda bulunan deneme alanlarında incelemelerde bulundu.

Resim

Enstitü Müdürü Dr. Şerafettin Çakal yapılan AR-GE çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum