İslam Dünyası Turizm Başkenti Şanlıurfa, 2023 için hazırlığa başladı;

İslam Dünyası Turizm Başkenti Şanlıurfa, 2023 için hazırlığa başladı

İslam Dünyası Turizm Başkenti olarak ilan edilen Şanlıurfa’da yapılması planlanan çalışmalar Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda yapılan toplantıda masaya yatırıldı. Yerli ve yabancı turistleri en iyi şekilde ağırlayıp kent turizmine en yüksek katkıyı sağlamak için 2023 hazırlığı erkenden başlatıldı....

2023 yılı için İslam Dünyası Turizm Kenti olarak ilan edilen Şanlıurfa’da yapılması planlanan çalışmalar Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda yapılan toplantıda masaya yatırıldı.

Resim

Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’un başkanlığında yapılan toplantıya Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, milletvekilleri ve Şanlıurfa protokolünden yetkililer ve bakanlık yöneticileri katıldı.

İslam Dünyası Turizm Kenti payesinin Şanlıurfa turizmi için büyük önem taşıdığını vurgulayan Vali Salih Ayhan, 2023 için yapılacak çalışmaları şimdiden planlamak istediklerini söyledi.

Milletvekilleri, paydaş kurum ve kuruluşların katılımıyla Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldiklerini belirten Salih Ayhan, toplantıda yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdiklerini kaydetti.

Resim

HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Vali Salih Ayhan, “Şanlıurfa’mız turizmde de ortak paydada buluşarak hak ettiği yere gelecektir. Kültür ve medeniyetler şehri Şanlıurfa’mızın ‘2023 Yılı İslam Dünyası Turizm Kenti’ ile taçlandırılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum