Çankırı Valisi drift yaptı!;

Çankırı Valisi drift yaptı!

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, ailesi ile birlikte Falken'in drift sporcuları tarafından sergilenen drift gösterisini izledi. Vali Ayaz drift sporuna özel üretilen araca binerek deneyimli sporcuların kontrolünde drift heyecanını yaşadı....

Çankırı, Drift sporuna ev sahipliği yaptı. Çankırı Belediyesi ve Sumutomo Rubber AKO Lastik Fabrikası iş birliği ile TOKİ Tuzlu Bağları pazar alanında gerçekleştirilen Drift Day şovunu çok sayıda vatandaş izledi.

Etkinliğe Türkiye’nin en aktif Drift Pilotu Abbas Çimen ile Örge Pamukçu’nun performansları damga vurdu.

Resim

Türkiye’nin en aktif drift takımı ile piste ilk olarak Subaru BR 29 numaralı araçta Drift Pilotu Abbas Çimen beraberinde Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Toyota GT 86 numaralı araçta Drift Pilotu Örge Pamukçu beraberinde ise Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen çıktı.

Drift heyecanına ortak olan Ayaz ve Esen, ünlü pilotlar ile birlikte drift attıktan sonra halkı selamladı.

Resim

Varillere sıfır noktasında dönüş yaparak sekiz çizen drift pilotları, araçlarının lastiklerini Çankırılılar için yaktı. Tozu dumana katan gösteri, vatandaşlardan büyük alkış aldı. Adeta asfaltı ağlatan pilotlar, gösterilerinin sonunda halkı selamlayarak spor tutkunu vatandaşlar ile birlikte objektiflere poz verdi. 

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum