Dağda bisiklet sürmenin keyfi de zahmeti de çokmuş!;

Dağda bisiklet sürmenin keyfi de zahmeti de çokmuş!

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, bisikletle Kızılcahamam’dan Kızılcaören Yaylası’na, oradan da Gökdere’ye gitti. Çeşmelerde dinlenerek ve eşsiz doğayı seyrederek parkuru tamamlayan Kaymakam Aksoy, “Dağda bisiklet sürmenin keyfi de zahmeti de çokmuş” dedi....

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy, bayramda dağlarda bisiklet sürerek doğanın keyfini çıkardı. Ankaralıları ve bisiklet meraklılarını Kızılcahamam’ın yaylaları ve dağlarına davet eden Kaymakam Aksoy, “Cennet ilçemiz Kızılcahamam’a, özellikle yayla parkurlarında bisiklet sürmeye Ankara’dan gelecek tüm misafirlerimizi bekliyoruz” dedi.

Resim

Kaymakam Aksoy, bisiklet yolculuğunu ve doğanın güzelliğini fotoğraflarla sosyal medyadan paylaştı.

Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Kızılcahamam’dan Kızılcaören Yaylası’nı gidelim, Gökdere’yi bu mevsim görelim dedik. Çeşmelerde dinlenerek baharın son demlerini seyrederek parkuru tamamladık. Cennet ilçemiz Kızılcahamam’a, özellikle yayla parkurlarında bisiklet sürmeye Ankara’dan gelecek tüm misafirlerimizi bekliyoruz.”

Resim

DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARI

Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Kızılcahamam MTB Cup Dağ Bisikleti Yarışları 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Kızılcahamam’da gerçekleştirilmişti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum