Vali Demirtaş'tan 15 Temmuz Gazisi Halil Algan'a ziyaret;

Vali Demirtaş'tan 15 Temmuz Gazisi Halil Algan'a ziyaret

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz gazilerini ziyaret etti....

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri dolayısıyla 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi sırasında gazi olan Halil Algan'ı evinde ziyaret etti.

Vali Demirtaş, beraberindeki heyetle hain darbe girişimi gecesi İstanbul'da çıktığı tankın üzerinde açılan ateş sonucu gazi olan Halil Algan'ı ziyaret etti. Vali Demirtaş, "Şehitlik ve gazilik şerefine nail olan 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla isimlerini tarihe altın harflerle yazdırmış şehitlerimiz ve gazilerimiz; hiç şüphesiz kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir" dedi.

Resim

VATAN VE BAYRAK İÇİN CANIMIZ FEDA!

Vali Demirtaş, Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Orhan Kandemir ile Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Kadın Kolları Genel Başkanı Hatice Turan Kandemir'in eşliğinde gerçekleştirdiği ziyarette 15 Temmuz Gazisi Halil Algan ile sohbet etti.

15 Temmuz'da gösterdikleri kararlı duruşu yine sergilemekten kaçınmayacaklarını ifade eden Gazi Halil Algan, 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşadıklarını anlatarak vatan için, bayrak için canlarını seve seve feda etmekten kaçınmayacaklarını söyledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum